Om oss

ROTfönster.se är din kompletta fönsterleverantör på nätet. Vårt mål är att erbjuda billiga fönster på nätet, alltid fraktfritt. Vi har ett stort urval av lagerförda fönster för snabb leverans, 3-5 arbetsdagar.

Vi jobbar med flera fönstertillverkare i Sverige, för att kunna erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på alla typer av fönster, vi har traditionella allmoge fönster i både 1,2 och 3-lufts utförande som är uppdaterade till högsta standard utifrån energi och konstruktion.

För att se alla våra typer av fönster så gå gärna till vår fönsterskola, här förklarar vi olika typer av utförande och vad man skall tänka på när man byter fönster.

Det finns mycket att tänka på när man skall köpa nya fönster, för att göra det lite lättare så har vi samlat alla uppgifter och kring fönster under vår fönsterskola

Vi har samlat både träfönster och aluminiumfönster på ett och samma ställe för att du skall slippa leta. Vill man istället ha moderna 3-glas fönster som är både effektiva och stilrena i sin design så har vi flera modeller att välja på.

Vår målsättning är att erbjuda fönster till rätt pris levererat direkt till kund från ledande fönstertillverkare.

Våra kundlöften är att alltid hjälpa kunden oavsätt bekymmer, alltid ge ett korrekt pris och leveranstid, genom att efter leva dessa löften har vi fått många nöjda kunder.